ONZE WINKEL

Wij zijn Louis en Miranda van der Velde en samen met ons team (Jose, Connie, Linda, Gerda, Lorenzo, Suzanne, Ella, Liza, Carlotte, Mirte , Roos en Ariejanne) heten we je van harte welkom in onze winkel in de Princestraat in Katwijk.

Op mijn 11e jaar ben ik, Louis, in de kaas begonnen in een kaashal in Bodegraven. Na een succesvol afgeronde opleiding tot banketbakker vond ik de kaas eigenlijk toch leuker en ben ik gaan werken op de markt. Uiteindelijk ben ik op mijn 23e mijn eigen kaaswinkel begonnen in de Princestraat in Katwijk aan Zee. Later is mijn vrouw Miranda er bij gekomen en inmiddels runnen we samen met veel liefde en passie onze twee winkels in Katwijk. Juli 2022 hopen we onze derde winkel in Rijnsburg te openen.

Onze favorieten producten zijn Carboncino, een vol romig kaasje van koe ,schaap en geitenmelk en daarbij een mooi glas ripasso uit ItaliĆ«, om te watertanden zo lekker. Of onze mooie old Alex, een fantastische oude kaas , 1 jaar gerijpt met een mooie zoutkristal. En natuurlijk niet te vergeten: onze vers gebrande notenmixen en huisgemaakte grillworst! Er is dus genoeg lekkers om uit te kiezen. En ben je op zoek naar een mooi cadeau, dan stellen we graag een mooi pakket voor je samen!

In onze winkel vind je:

HOLLANDSE KAAS
We hebben in de winkel tal van Hollandse kazen. Van jong tot zeer oud, van Noord Hollands tot Friese nagelkaas. Daarnaast hebben we ook een mooi assortiment biologische kazen. Altijd eerlijk en vers!

BUITENLANDSE KAAS
De buitenlandse kazen zijn eveneens om te smullen. Blauwader, roodkorst, geitenkaas... Je kunt het zo gek niet bedenken of wij hebben het. En altijd de beste kwaliteit!

NOTEN
Of je nu van cashews, macadamia's, pinda's of amandelen houdt, Wij hebben het. En de noten zijn altijd vers gebrand op kwaliteit!

WIJN
De winkel heeft ook een mooie aanbod van de lekkerste wijnen uit heel Europa. Daarnaast hebben wij ook een prachtig portassortiment.

Onze openingstijden zijn
Maandag: 9:00 - 17:00
Dinsdag  t/m vrijdag: 8:30 - 17:00
Zaterdag: 8:00 - 17:00

Graag tot ziens bij ons in de winkel!
Louis, Miranda & Team Princestraat